05/1-11 - Våra ridturer

Vi började rida Niklas. Han var framåt och verkade glad. Olivia red fram och tillbaka en stund på en grusväg först. Det gick jätte bra att galoppera.  Malva tävlade mot Niklas&Olivia när vi galopperade . Kingen vann såklart ! :) (niklas&olivia). Malva bara" ni kom före ganska mycket " . Hahhaa xd. Olivia red Niklas lite på en grusplan vid en ladugård och travade runt. Gick fint riktigt fint. Sedan red vi in i den underbara vinter skogen. Det var jätte fint. Tyvärr ser det ju inte lika fint ut på bilder. Synd att man inte får med alla fina färger. Sötnosen var så pigg och glad. Kollade lite åt ett håll hela tiden och var lite nervös. Ville även äta granris hela tiden med . hehe. Mycket snö var det  verkligen! Men det gick. Olivia tvingade ner Malva i diket för att ta en bild som blev helt fail så hon fick snö i hela skon. Travade lite i djupsnö och sedan när vi kom upp galopperade vi. Då gick det fort. Olivia skulle stanna vid Malva men det blev typ 20 m längre innan Olivia fick stopp på honom. hehe.

 

4

Det var bilderna på Olivia&Niklas

 

Sedan var det Malvas tur att rida Niklas. Gick faktiskt jätte bra. Malva red inte riktigt lika länge eftersom det blev att Olivia red ganska länge och det är ju jobbigt för honom att rida för mycket i djupsnö. Fast det var ju bara djupsnö på ett ställe. Det var där han ville äta granris med Malva hela tiden . Bushest. Malva fick även ducka för en liten gren men fick lite snö över sig ändå. Kaaaaaallt! Även hon fick en härlig fin galopp men som var något lugnare.

 

Här kommer bilder på Malva& Niklas

Hur ska detta gå?

 

Vi skulle även rida Prinsen. Han var jätte mysig och han har börjat slicka hur mycket som helst istället för att naffsa (konstigt). Det var så synd om honom idag. Först fastnade han med bettet i en grej i stallet så han fick panik. Men som tur var fick Olivia&Malva bort det fort och det hände inget. När Olivia red ut kändes det som att det var någonting som var fel. Sadeln satt jätte långt bak. Så vi ändrade det direkt. Men det var någonting mer. Han var tveksam och kändes som att han inte riktigt gick rätt. Någonting var verkligen fel! Men Olivia red vidare och travade in på grusvägen vi lite tidigare travat med Niklas på. Han var trög och tveksam. När vi hade vänt började grannens hästar springa i panik typ, sedan hörde vi något konstigt ljud och så drog prinsen på några steg i galopp och gjorde något konstigt"rädsla språng"? Men det gick bra men han var spänd hela tiden så vi gick hem. Det började även mörkna och vi hade inte reflexer. Ledde honom på hemvägen men då skulle ju såklart snöslungan komma. Han  blev stel igen men gjorde inget.Tur det.

Blev lite fel med skuggan och så på bilden och det är absolut inte så mörkt. men så är det när man har en kamera som inte gör som man säger . Men tycker den var gullig ändå !

Såhär ljust var det ute :)

 

Hemma var han jätte mysig och slickade massor igen! Tyvärr blev det ingen ridning för Malva på Prinsen :/

 

 

// Olivia & Malva

 

 

 

 


Kommentarer

Här får du gärna skriva en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte för andra , bara mig)

Har du blogg?:

Varsågod och skriv!:

Trackback
RSS 2.0