Bra jobbat (Y)

Älskar verkligen denna filmen. Tycker att Sofia jobbade jättebra med denna ponnyn, för gud vad dom utvecklades tillsammans!



Eller vad tycker ni?

/malva

Bloggtävling!



Jag är med och tävlar om en Lá Kim Hoppluva. Var med du också! Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

/malva

Dagens planer.

• Åker ut och hämtar mina ridsaker i stallet, kollar samtidigt till Herman.
• Åker ut till Söne och rider ut på lilla Bella.
• Cyklar till stallet, går kanske prommis med Herman. Beror på vädret.

/malva

Bilder från ridpasset med Bella.

Tänkte att jag kunde göra en liten bildbomb från ridpasset på Bella ändå. Så snäll som jag är (A)










/malva

Sommar o sol.

Glömde visst att skriva att jag skulle åka till sommarstugan i tre dagar, därav den dåliga uppdateringen, men nu har jag kommit hem igen. Vi har badat, solat, fiskat och massor mer! Vi hade tur med vädret, så vi fick sol alla dagar. Så himla skänt! Snart är sommaren slut.. usch. Och skolan börjar också snart om bara några veckor. Vill knappt tänka på det. Men nu ska jag försöka ta vara av sommaren! Hoppas ni också gör det. Kram!

/malva

Klicka!

Hejhej! Ni som vill läsa om ridpasset på Annabell idag kan klicka här! Där får ni massor bilder också :)

Kan bjuda på en bild iallafall :)


/malva

Idag

Idag ska jag åka upp och rida Annabell åt Olivia. Ska rida ut och troligtvis följer Moa med och fotar. Toppen!

Gammal bild på mig och Annabell.


/malva

Fixat o klart!

Det var ju såklart headern och designen som jag höll på och fixade med. Blev ganska nöjd, ganska stor förändring va? Tycker det blev mycket snyggare nu. Kanske inte världens snyggaste design, men mycket stilrenare! Som ni kanske ser så är inte Maja med på designen, det är för att hon tyvärr slutat blogga i bloggen. Men hon har en annan blogg! Vet inte riktigt hur ofta hon uppdaterar där, men där kan ni iallafall hitta henne! Klicka här för att komma till Majas blogg.

/malva

Fixar..

Håller på och fixar.. vad får ni veta sen. :)

/malva

Hissar!

Hissar detta Schabrak från Hööks.se, Allround Schabrak Ambition Gold Medal. Tycker det verkligen är sjukt snyggt och har jättebra passform. Själv har jag det inte men Moa har det. Vet inte riktigt om det skulle få bra passform på min sadel men till Moas är det verkligen som handen i handsken! Det skaver heller inte vad jag vet, och det är nåt jag själv tycker är väldigt viktigt.

Schabraket finns i färgen Svart, Grön, Blå & Brun.

Shabraket kan du hitta här.

/malva

bäst


/malva

BÄST!

Seriöst, mina hästar är helt klart bäst i världen.. <3

 

Red ut på Annabell själv, och det gick superbra verkligen. Tredje gången jag reed ut själv på henne, haha. Både jag och hon kunde slappna av bra. Även om vi själva fick kolla runt på allting och hålla koll så var det så skönt. Ingen annan att hålla ordning på liksom.. Fick en jätte bra galopp och hon lyssande fint på skänkeln. Skyggade inget i skogen, bara när vi skrittade lite på asfalten på det vanliga stället. Skitnöjd verkligen!

Prinsen var också superbra idag, red ju med Carro coh han var pigg och glad som vanligt. Han ville verkligen springa hela tiden och jag fick hålla i honom jätte mycket så att han inte skulle springa för fort ^^

 

/ olivia


Dagen.

Idag åkte jag till stallet runt 10. Började borsta Herman. Sen så började jag även duscha Herman lite. Sen vid elva kom Moa och hennes kompis från Norge, Tessan. Jag kom på att jag skulle möta Alicia för att betala ett träns som jag köpt ifrån henne. Då fick jag cykla jättesnabbt till Råda Prästgård, och när jag betalat, cykla tillbaka till stallet igen. Fortsatte att duscha Herman. Schamponerade honom dessutom. Han skötte sig super, stod helt stilla. Moa och Tessan gick ut i ridhagen för att rida. Jag gjorde klart Herman, han fick stå och torka i fleecetäcket en liiten stund. Tog av det lite senare, för att det inte skulle bli för varmt, och torkade av honom med en handduk istället. Jag fick även rida lite för Moa. Toppenkul! Jag fick en idé att rida jockey, haha. Jättekul verkligen. Måste prova på Herman när hans vila är slut. Har tyvärr bilderna när jag rider jockey på Moas kamera :/ Men ni kan få lite andra bilder från dagen!

Bild på Herman och Bob när jag ska hämta Hermis♥


Gubben♥


Herman♥


Tessan och Gubben♥


Jag och Herman♥



Vi skurade även hästarnas vattenhink. Den var riktigt skitig faktiskt. Vi skurade en massa, sen när vi hällde vatten i den igen, var vattnet väldigt klart! Superrent. Vi skurade hinken som saltstenen låg i, den blev också så ren som den bara kunde bli! 

/malva


10 kr!!

Åkte till Granngården för att köpa en flughuva till Herman. Köpte en sån där vit med teddykant.
Sen så hittade jag en gul huva som brukade kosta 129, men nu kostade den bara 10 kr!! Sjukt billigt verkligen! Tog en bild på den så får ni se:

Ni som bor i Lidköping: Fanns två eller tre typ ljusgröna kvar ;) Så skynda o fynda!

/malva

Markträning

Marktränade både hästarna i morse. Gick inte sådär jätte bra, dem kändes lite småtröga och inte så uppmärksamma. Men jag är ändå skapligt nöjd. Prinsen blev lite gladare när vi väl kom igång och det var väl samma med Annabell, men båda två var matvrak typ hela tiden -.- Tränade dessutom ganska mycket på att dem skulle stå still när jag gick ifrån och sedan komma när jag sa att dem fick komma. Gick faktiskt väldigt bra tycker jag! Sen tränade vi lite andra grejer och sånt med . Här kommer lite bilder :) och ja, mobba inte mig på sista bilden!

skäms verkligen  (A)

/ olivia

 

 


Cool bild (A)


Snygga Herman♥

/malva

Bilder

Bjuder på lite bilder från dagen idag. Jag har ridit dressyr på båda hästarna, Prinsen gick bra mot slutet men i början var han verkligen urmega jobbig! Men började liksom om från början och började i sakta skritt och travade bara lite sakta. Sen gick det bättre och jag kunde öka på lite mer. Men gick inte alls så bra i galoppen.

 

Bella gick det inte sådär jätte bra med heller. Hon blir så himla låg och lång i formen och hon var dessutom ganska sur. Så fick bli lite skritt dressyr typ, haha. Och enstaka trav. Men jag är ändå nöjd faktiskt!

Jag marktränade även Annabell och yogan sitter jättefint på ena sidan nu! Vi småtrixade lite med andra grejer också och det gick väl skapligt bra. Alma fick testa att trixa och fixa lite med henne ;) gick helt okej tycker jag. Här kommer nu ett par bilder iaf! :D

/ olivia

 


Home!

Nu är jag hemma efter att ha varit i norge. Min dator har varit extremt dampig så har bara gått o gått in på min blogg den senaste tiden. Helt sjukt irreterande! Men nu går det som tur var. Har hänt ganska mycket sedan jag bloggade senaste.


Vi har ju typ varit i norge och gjort massor. Ville inte med dit men villkoret för at tjag skulle åka med var att jag fick en twilight bok och en twilight film så då gick jag såklart genast med på det :D Linnea har som tur var ridit hästarna igår och i onsdags. Idag var hon här och gick promenad med Niklas och pysslade med dem andra två. Dessutom så hade visst Annabell slängt av Linnea igår när hon klättrade. Hon hade racegalopp och satt iväg i en brant backe och bockat efteråt så hon fick flyga lite i luften, haha. Men det gick nog bra vad jag fick höra. Imorgon blir det dressyrtrim på Prinsen tror jag och Annabell får uteritt. Toppentoppen!

 

Kan ju passa på att visa en film när jag hoppar Bella häromdagen med. Dock är den nya sadeln inte bra så hon var lite sur. Vi ska få byta den mot en annan skönt nog som är beställd och kommer om ca 2 veckor. En knight leather robin hood.

 

 

/ olivia


Alla bilder på Bob som finns på bloggen :D ♥

Ja, rubriken säger ju allt! :D



/ Maja

Ridturen 12 juli ♥♥♥♥

Tänkte skriva om ridningen den 12 juli! ♥

Vi red ut i skogen, jag tänkte först: Åh.. Han kommer bara irritera sig på flugorna, studsa och sånt..

Och ja, precis när vi ska gå in i skogen så vägrar han att gå! Men Malva var ju då så snäll så hon satt av Herman och ledde Bob en bit in i skogen ♥ Vi skrittade lite först, Bob försökte vända o så men jag klarade det ändå. Men sen när dom började trava så följde Bob glatt med! Vi travade o skrittade, men jag försökte ändå håla igång Bob för att flugorna o bromsarna inte skulle sätta sig på honom så att han inte ville gå igen. Så efter ett tag kom vi till "Moas och Malvas galoppstig" , jag kallar den det iaf :) Först travade vi upp på den, sen vände vi och så satte Malva och Herman av i galopp, och trötte,gamla,19 åriga Bob av i full galopp! Jag ställde mig upp i sadeln och flög med, galoppen blev flygande! ♥ Han ville inte sluta!!! Han hade öronen framåt och ville fortsätta att springa, så vi skrittade lite och sen började vi trava upp på galoppstigen igen. Moa var lite efter så vi stannade och väntade. Sen så börja Malva trava och Herman kom snabbt upp i galopp. Bob stod fortfarande stilla men sen tog han ett STORT skutt och flög in i galopp med en gång! Åhh.. ♥ Så grymt härligt! Sen så travade vi och skrittade vi på vägen hem. Men vi stannade vid en åker som man får rida på och så travade vi och galopperade vi där :) Sen tänkte jag rida hem med Bob, så jag går ut på vägen. Men sen helt plötsligt kommer Malva och Herman upp brevid oss, galopperandes på åkern! Då fattar Bob galopp men en gång och galopperar på vägen!! Vi hade tur för ingen bil kom, men jag saktade snabbt av och gick ut på åkern igen. Först var jag rädd men sen skrattade jag åt det! Man kan ju inte precis tro att han ska galoppera så frivilligt? Han är ju för det mesta trött och en aning seg.. haha XD Dessutom är han gammal också. Men nu är han verkligen ville springa så fick han såklart det! Sen red vi hem och gjorde iordning hästarna och släppte ut dom i hagen efter ett tag.

Ska visa bilder på Bob när han rullar sig som Malva tog för 1/2 veckor sedan :) :D





Gillar den sista bilden! Men självklart så skulle ju Herman vara med!! XD

/ Maja

Döööm Maja!!! :(

Vart JÄTTEDÅLIG uppdatering från mig, jag vet! Men jag har gjort MYCKET sen jag bloggade sist! Vart på Gotland, vart i Göteborg två ggr, Karlsborg var jag i idag och sen har jag haft mycket med Bob. Aja, ska försöka skärpa mig! Justdet! För typ två dar sen fick jag ett Fleecetäcke och en bra vattenhink till Bobbis! :D Ska fota det kanske imorn så får ni seee! :DD

/Maja

The day!

Idag var Rebecka hemma hos mig, vi red ut en stund. Hon var här för att hälsa på och rida Annabell eftersom hon ridit henne när hon stod i verksamhet. Gick riktigt bra tycker jag. Båda hästarna skötte sig ganska bra.

Klara kom även senare till min stora lycka såklart, haha. Hon hade lite lektion och det gick väl sådär men Klara är ju som vanligt jätte duktig med att förklara hur jag ska göra. Vi hoppade lite på volt och så och han var ganska svårstyrd så vi hamnade utanför hinderna några gånger. Men blev bättre och bättre. Sen trimmade vi lite med det vi gjorde förra gången ( fölr några månader sedan dock, haha) med att han skulle stå inåtställd och söka sig neråt och mjukna. Höger varv gick bra men i vänster var han väldigt stel, lite jobbigt tyckte han nog allt det var! Vi tränade även på att när vi kom på hoppet att jag inte skulle stressa med att hoppa utan komma i kort galopp och vänta in hindret.

Kikade på Bellas nya sadel också, och som många andra såg så hade dem provat ut den dåligt. Den ligger i extrem bakvikt. Jätte dåligt. Så vi får åka tillbaka med den och prova ut en ny istället. Enormt synd eftersom jag tyckte den var väldigt skön! Aldrig ridit i någon skönare.

Imorgon kommer Moa och fotar när jag hoppar Bella.

 

/ olivia


Bilder ♥

Lite blandade bilder på Herman. ♥ Klicka på bilderna för att se i större format.

Smörja läder

Tar nog och smörjer Hermans sadel och träns när jag ändå är i stallet sen. Har inte gjort det på superlänge. Bestämmer alltid att jag ska göra det men det blir aldrig av. Men en sån här dag när man verkligen inte har nåt att göra kan jag lika gärna ta och smörja lite läder! Man vill ju inte precis att sadeln ska börja "gnissla" så där iriterande.

Tillbringa nu 7 sekunder av erat liv med att svara på frågan:

Hur ofta smörjer du din sadel & träns?

/malva

Konstigt inlägg..

Sitter här och har verkligen urtråkigt! Någon som har tips om vad man kan göra en sån här tråkig dag? Jag ska åka till Herman sen, men han har ju vila idag så då ska jag bara visitera, borsta och fylla vatten.. Jaja, jag hittar väl på nåt så småningom!

/malva

Malvis!

Malva kommer när som helst nu. Vi ska ut och rida direkt.

 

/ olivia


Planer

Herman ska inte ridas mer denna veckan. Men sätter in planeringen för nästa vecka, när man ändå inte har nåt att göra.

Måndag: Dressyr i ridhagen.

Tisdag:
Uteritt.

Onsdag:
Vila.

Torsdag:
Uteritt.

Fredag:
Hoppning.

Lördag:
Vila.

Söndag:
Vila.

/malva

Skogsridpass

Red ut i skogen idag tillsammans med Moa och hennes kusin Ebba. Dom turades om att rida Gubben. Var jättemysigt! Vi skrittade och travade mest i början, sen efter ett tag fick vi allt några superduoerhärliga galopper! Jätethärliga verkligen. Och Herman var jättepigg med öronen framåt hela tiden, men han drog inte nåt. Vi red en ganska lång stund idag. Vi skrittade av hästarna en jättelåång stund efteråt.

/malva

Nya sadlar!

Idag var vi ju i östakulla nära vårgårda och provade ut sadlar till Annabell och Prinsen.Vi fick tag i ett par jätte fina sadlar. En Lippo sadel till Annabell som var väldigt dyr.. haha. Men den var ny och helt magiskt skön! Dessutom fick vi med en sadelgjord med teddy, hon behövde det eftersom dem sa att hon hade lätt för att få skav och så fick vi med lippo stigbyglar, lippo stigläder, lippo sadelöverdrag och sist men inte minst fick jag välja ett protector schabrak! Alla var ju typ jätte snygga men vägde mellan det jag köpte, svart och vitt. Till Prinsen blev det en Zaldi Royal som var lite billigare men inte så jätte billig ändå såklart. Till den köpte vi till stigläder och en fårskinnspadd. Han behövde padd somv ar tjock för att lättare kunna bygga muskler. Men jag är toppennöjd!

Prinsens sadel, zaldi royal.

Annabells sadel, världens skönaste! :D Lippo sadeln alltså.

Ni kan få se schabraket också:

/ Olivia


Dressyrbilder

Hinner inte skriva om själva ridpasset just nu, men jag red dressyr på hästarna och Annabell var väldigt glad och lyssnade bra. Prinsen gick det lite fram och tillbaka med men helt okej. Bjuder lite bilder istället för text.

/ olivia

 


Ridpasset idag - Markarbete

Jag och Maja red markarbete idag. Vi byggde en liten bana med småhinder och i slutet ett liite större på kanske 60 cm eller nåt, och efter det hindret la jag fram några bommar att trava över. Skrittade först fram honom såklart. Han var lite seg men inget farligt. Han verkade glad iallafall. I traven blev han jättepigg. Hoppade fram på ett litet kryss. Det hoppade han finnemang! Haha. Fortsatte hoppa det några gånger. Travade lite över bommar. Tränade på tempoväxlingar och red lite slamom mellan några tunnor. Allt gick jättebra! Hoppade ett annat kryss också, han vägrade första gången men på andra försöket hoppade han fint över. Körde det från andra hållet också. Han vägrade en gång men jag styrde mot det igen och då hoppade han. Annars vägrade han inga fler gånger idag. Red banan några gånger också. Gick super! När jag ridit en stund hoppade Maja av Bob och knäppte några bilder på mig och Herman. Här får ni en :)


/malva

Snygga outfitar.

Dessa outfitar är några jag skulle kunna tänka mig att prova med Herman:

Ljusblå & Svart outfit

Mörkblå & Mörkröd outfit (denna outfit rider jag med ganska ofta)

Mörkgrön outfit

Ljusgrön outfit

Orange & Svart outfit (skulle inte det vara sjukt tufft på honom?!)



Och många fler! Vad brukar ni rida med för outfit? :)

/malva

Hoppasset igår.

Förlåt förlåt för att jag verkligen nästan aldrig uppdaterar längre. Ska försöka bättra mig men kan inget lova.

Hoppade med Herman igår. Inga höga höjder eller så. Kanske 70 eller nåt. Och några kryss. Han hoppade jättefint och det blev inte en enda vägran! Han verkade tycka att det var kul också och han var jättelätt att göra galoppfattning med verkligen. Så lätt att yta galopp har det nog aldrig varit med honom. Först var det bara jag, Moa & Maja som red i ridhagen men senare kom det bara fler och fler och tillslut var det sammanlagt 6 hästar i ridhagen. Haha! Tur att ridhagen är ganska stor. Jag, Moa & Maja hoppade, en red dressyr, en bara red runt skritt och trav och en longerade. Haha, kaos? Har tyvärr inga bilder från igår men ska snart skriva om ridpasset idag och då får ni lite bilder! :)

/malva

Hoppning

Hoppade Bella idag, som jag skrev. Var ju väldigt länge sedan och hon har mycket kortare hals än Prinsen oich behöver mer eftergift så det var lite komplicerat i början nästan, med sitsen och allt det där. Men tillslut gick det bara bättre och bättre. Hon var väldigt pigg och glad och taggade till lite innan hinderna. Jätteroligt. Varken jag eller hon verkade vilja sluta men jag ville inte tråka ut henne så jag slutade tillslut.

 

Menunder ridpasset när jag skulle börja trava så gick hon helt plötsligt omkull, jäötte lustigt. Men jag tror hon snubblade. Allting gick väldigt fort i avrej fall. Hon verkar inte ha skadad sig på något sätt som tur var. Här kommer en bild och så en film som jag gjorde. Har fler bilder på min blogg, konstigt nog gick det bara att lägga upp en här? Lovisa är fotograf i varje fall, och hon filmade också såklart.

 

/olivia


Bilderna från löshoppningen

Här är bilderna ifrån löshoppningen igår.





Fick bara med lite bilder. Bilderna är tyvärr på Moas kamera så har inte tillgång till dom :/

/malva



Löshoppning!

Vi löshoppade hästarna senare på kvällen. Vi började med Herman. Han tyckte verkligen att det var skitkul. Det märkte man på honom. Han sprang runt och var helt galen! Haha. Vi hade ställt upp tre hinder, men han hoppade bara ett av dem hela tiden. Det minsta. Haha!

Sen tog vi ut Gubben. Han verkade också tycka att det var jättekul. Han hoppade ganska många gånger och han hoppade dom lite högre hindrena också.

Bob släppte vi ut sist. Det gick gaanska bra men han var inte exakt lika hoppglad som Gubben var!

/malva

Duschat hästar!

När vi kom tillbaka från ridturen var hästarna jättesvettiga allihop, så vi bestämde oss för att duscha dem. Vi började med att duscha Herman. Han var lika lugn som vanligt att duscha. Så det gick jättebra, han tyckte t.o.m att det var skönt. För han stod och typ njöt såg det ut som!

Sen duschade vi Bob. Han var också lugn så det gick lika bra som med Herman.

Sist men inte minst duschade vi lilla Gubben. Hans ägare hade sagt att han var ett nervvrak när man duschade honom men han var lugn som en filbunke!

/malva

Ridturen igår

Jag, Moa & Maja red ut en sväng med pollarna igår. Det gick verkligen superbra och hästarna skötte sig ganska bra. Vi red en runda vi aldrig ridit förut. Men eftersom jag bor i Råda (där vi typ red) kunde jag området ganska lätt. Det kunde Moa med. Vi red ända ner till Råda källa. Vi skrittad och travade mest. Men vi fick allt en liten galopp också!

/Malva

Älskar!

Älskar swarovski pannbanden..

/ olivia


Hoppning

Hoppade Prinsen idag, i början var han jätte seg och tjurade men när vi kom igång att hoppa var han väldigt framåt och glad. Vi hoppade en bana som bestod av några räcken och bland annat en kombination. Vi la in lite titthinder, som tex pressenningar och lådor under hinderna. Han reagerade inte alls något på det. Vi hoppade ingen höjd, utan tänkte mer på att ha roligt och tränade på grunderna liksom. Men han skötte sig jätte bra. Blev lite trött i slutet och rev då och då men annars var han SUPER snäll.

 

Imorgon får jag dessutom börja hoppa Annabell igen efter att hon varit skadad. Super roligt!

Tänkte bjuda två bilder från idag.

/ olivia


Sorry sorry sorry

Har verkligen helt glömt av att updatera här. Har haft fullt upp med hästarna och min egna blogg. Ska verkligen försöka bättra mig nu.

 

Igår marktränade jag iaf hästarna, Annabell var jätte duktig men lite ofocuserad. Hon lärde sig bland annat yoga, fick ju hjälpa henne mycket så att hon verkligen förstod men det sitter nog snart som katten tror jag. Tränade mycket på backa också och hon backa väldigt bra och gick inte över mig, haha. Tog fram bollen lite också, men den blev hon bara rädd för. Kan vara för att den är blå också. Hästar ser ju inte blått så bra.

 

Niklas bara myste jag mest med, gjorde lite yoga och ingenting speciellt. Typ flytta fram och bakdel, backa, gå fram. Ja, det typ. Inget speciellt. Även han fick "möta" bollen och han tyckte det var roligt, han sparkade lite på den och var nyfiken. Efter ett tag iaf, haha.

 

Prinsen hade inget intresse för bollen men han var väldigt duktig när vi tränade trick. Vi fortsatte med buga som vi hållt på med ett tag nu. Och han gick ner på första försöket! Var även flera gånger som han var väldigt väldigt nära. Yogan förstår han inte alls men han börjar förstå sig på den spanska skritten mer och mer och lite andra småtrick. Skrapa sitter även helt perfekt nu, eller inte helt men mycket mycket bättre än innan såklart. Han lärde sig det snabbt.

/olivia

 


Hällekis säteri

Jag, malva och mamma var på hällekis säteri idag, det var väldigt intressant och roligt. Var juakademisk ridkonst,trickträning och  natural horsemanship. Vi tog massor med bilder. Jag och Malva turades om med Malvas kamera. Vi hade med min också men vi hade bara ett minneskort, mitt. Malva glömde SJÄLVKlART det. Men hennes är ju bäst så vi valde. den. Tänker verkligen åka  dit på nästa uppvisning också. Här kommer det ett par bilder från idag. Höll på i 3 timmar och jag och malva satt på en bänk utan ryggstöd ni anar inte hur ont vi fick i våraryggar:O

 

Lägger upp ett par.

/olivia

 


Dagens ridpass

Hästarna var jätet jobbiga dag. Jag började med Prinsen och det gick väl bra men det gick inte alls för Annabell och Malva. Hon stökade väldigt och var nära på att bocka av malva. Dock gör hon ju bara det av glädje, inte för att slänga av sin ryttare. Ssen red jag henne lite på åkern och det gick väldigt bra. När jag satt upp på Prinsen sen gick det inte alls. Han ville inte fram och var urjobbig. Sen när vi skrittade och travade s av så var han jätte snäll igen. Men lite busiga var dem allt! FÅr träna träna träna me dhur jag ska göra.

/olivia


Igår

Hann inte blogga igår, så bloggar nu istället.
Longerade Herman igår. Det var första gången sen han kom till Björksäter och han var jätteduktig! Riktigt nöjd är jag. Han lyssnade super.
Red honom i repgrimma också. Tog av tyglarna ifrån hans träns och satte dom på grimman. Sen kunde jag skritta runt med honom. Försökte använda vikten så mycket som möjligt för att stanna. Det gick super. Nu är det bara att luta sen bakåt och tynga ner sig lite så stannar han! Travade lite med honom också och det gick lika bra som i skritten. Det enda jag kan säga är att jag är riktigt nöjd med den dagen!

/malva

Vet ingen rubrik..

Imorgon kommer Malva hit klockan 11 och så rider vi hästarna, sen åker vi och hämtar Alma och så åker vi med mamma till hällekis och tittar på trick,akademisk ridkonst och frihetsdressyr. Vi tar självklart med oss kamerorna! Eventuellt så kommer Klara imorogn eller på söndag och lasttränar med. Toppenbra ifall hon kan det. På måndag eller om det blir fredag så åker jag och pappa och kanske någon mer till borås med Annabell och Prinsen för att prova ut sadlar till dem. Båda har jätte  dåliga sadlar, alltså båda sadlarna ligger dåligt. Kan vara en andledning till att Prinsen inte kan  bygga muskler. Går ju inte att ha en sadel som inte ligger så bra liksom. Ska kanske ta med 2 sadlar( en som är niklas) och lämna dem där med. Om vi inte gör det hos håkan.

SAKNAR MALVA NU!!
/ o

Sötan!

Annabell är verkligen jätte pigg nu, kunde inte stanna henne ett tag idag så fick svänga ut henne ner i ett dike för att hon skulle stanna. Så himla söt är hon ju! Börjar galoppera och bocka hela tiden verkligen idag. Öronen pekade rätt fram. Hon är så hilma go min lilla ponny! Hoppas den här glädjen  håller i sig riktigt länge nu! :D

/olivia

Dagens planer

Idag ska jag longera Herman i ridhagen. Första gången jag longerar honom, vi får se hur det går. Sen när jag gjort det kanske jag tar ett barbackapass i ridhagen. Möjligtvis i repgrimma.

/malva

RSS 2.0