Duktig häst!

Hoppade Prinsen idag. Han var jätte duktig!

/ Olivia


Hoppträning

Lovisa hopptränade Prinsen i ridhuset idag. Det gick jätte bra. Fast han blev lite trött i slutet.

En liten kort film  :D

 

/ OLIVIA


rolig dag !

Hej !

Igår var jag med Maja och Olivia .
Jag red Prinsen , Olivia red Annabell & Maja red Nikke . Prinsen var superpigg. Niklas däremot var lite trött , men han är ju ganska gammal nu ♥ Annabell var sitt vanliga pigga jag . Vi skulle rida en bit bort från huset till skogen , där vi inte brukar rida . Inte när jag vart med iallafall :p När vi kom in på stigen vände plös´tsligt Olivia , och sa snabbt : Älgar . Jag ba : va ? vart ?? Då pekade hon åt ett håll in i skogen , och cirka 15-20 meter bort stod det två älgar ! Jag blev ganska rädd , men inte så rädd att det smittade av sig på Prinsen , för han var fortfarande superlugn . Vi hoppade av hästarna och ledde dem en bit bort ifrån skogen . Sedan hoppade vi upp igen och red bortåt . Vi red en annan skogsväg , som jag och Olivia tagit väldigt mycket nu under vintern . Den är inte jättelång precis , så vi red lite i paddocken efter med . Efter ett tag hoppade jag av , så fick Maja hålla i Prinsen & Niklas , så gick jag och hämtade kameran . Knäppte några bilder på hästarna och Olivia & Maja när dem red . Olivia tog även några bilder när jag satt på Prinsen . Sen mockade vi boxarna i stallet , och sen gick vi och mockade Prinsens med :)
Majas mamma hade skickat med Maja ett Pringles rör , det uppskattade jag ! Så när vi kommit in från att ha ridit , mockat , myst med hästarna , fodrat och mockat , satte vi oss i soffan med chipsen och tittade på Stallkompisar :D

annabells sadel , med himmelen bakom . foto: jag .


Jag och Prinsen . foto: Olivia .


/ malva

Malva och Maja..

Red Annabell & Niklas tillsammans med Lovisa idag. Vi hoppade, annabell var jätte sur, haha. Men hon kanske brunstar?

Aja, nu sitter jag hos malva med såklart malva och maja. Ska snart hem och rida Prinsen. Tar nog en tur i skogen för det är så tråkigt att bara rida runt runt runt i ridhagen. Blev ju så mycket i somras att han tröttnade på det. Sen blir det eventuellt markträning och mys med Annabell.

/Olivia

Rubrik ?

Hej !

Idag ska nog jag till Anna , vi komemr nog va ute .
Asså , det har varit vartannat bra väder hela veckan . Ena dagen är det fint , nästa dag är det fult väder o.s.v ! :o Det har seriöst varit så hela veckan XO

Imorn ska jag till Olivia :D Jag ska rida Prinsen och hon Annabell . Prinsen sötis , han är så söööt!! Åh, kommer verkligen sakna honom :(

Haha, det blev ett rörigt och smileyfullt inlägg XD

/ malva

Strandbilder.

Idag har jag ridit med Lovisa och Matilda på stranden. Och mamma fotograferade. Orkar inte skriva så mycket om det just nu men ni kan läsa mer på min blogg och även se fler bilder. Men lägger upp 4 st bilder här. Kanske inte dem bästa men..  hinner skriva mer om det imorgon kanske, själva ridningen alltså. Men snart ska vi gå bort med prinsen till hans box.




/ OLIVIA

Dag jag minns.

Åh vad jag minns denna dagen. Det var  bara så länge sedan. Det var 26 april 2009. Längtar tillbaka till den dagen, då var allting så perfekt. Jag hade haft han och Osella i ungefär 4 månader.

 

Här hade jag hoppat en 40 cm bana och fick rosett för jag klarade det, haha. Vi kom dit en timme försent. Vi trodde det började 11 men det började 10. Jag var överlycklig efteråt.

På 50 cm vägrade han på sista hindret xD

det var underbart även fast det var superlågt. Men ajg tyckte jag typ var bäst i världen den gången.

 

Niklas, kan du inte bli yngre på nytt? <3

 

/ OLIVIA


Sovdags ?

Klockan är redan 23.57 och jag har fortfarande inte lagt mig ! Jag ska liksom rida runt 11.00 imorgon , så det kanske är dags att sova nu ? Aja , jag tror jag går o lägger mig endå . Det är nog smartast

kram malva !

Favoriter <3

Hej ! Jag tänkte skriva lite info om några ponnyer. Jag kommer skriva om dem jag gillar mest. :)



Niklas: Jag har aldrig kunnat lita på en ponny så mycket som på Niklas . Han är den mest underbaraste ponnyn jag träffat . Han finns alltid där i alla lägen och han är verkligen urmysig ! Men ibland när man rider kan han va lite trög . Men det gör inget ! Han har lite dåliga tänder också tyvärr så han kanske inte lever så  länge till enligt veterinären. Denna underbara ponnyn tillhör världens bästa kompis http://oliiviiagustavsson.blogg.se/ . Det är även hon som jag delar denna bloggen med :)

 

Negro: Negro anses oftast bara som en väldigt pigg och dragig ponny , som inte är lugn och verkligen inte lugn i boxen . När hon kom till min ridskola var hon alltid sur när man kollade stod och på henne utanför boxen . Men det kan man ju nästan förstå , eftersom det måste vara jobbigt när det hänger en massa utanför boxen och bara stirrar på en . Men när jag skulle göra iordning henne för första gången var hon ju snällare än alla de andra ponnyerna . Hon stod lugnt och stilla och försökte inte nafsa som många av de andra ponnyerna ofta gör . Dem som ridit henne och gjort iordning henne vet att hon faktiskt ÄR en väldigt mysig , snäll och underbar ponny !

Prinsen älskade Prinsen: Ja, han har ju haft sina dagar den där ponnyn . Vissa dagar en riktig problemponny och vissa, världens raraste .. Men vi älskar honom ! När han väl bestämt sig för att vara rar en dag , då kan han verkligen vara mysig! Vi älskar dej Prinsen , och jag kommer sakna dej <3

 

/ malva

 

 






Jag kommer sakna dig..

Så många minnen jag har med dig. Nästa vecka åker du till ditt nya hem.. Du kanske aldrig mer kommer hem men du kanske också kommer hem i höst. Jag kommer sakna dig så mycket. Du har varit så mycket för mig.

 

Svett,tårar,glädje,kärlek, allt möjligt. Vi har kämpat. Du är en underbar häst innerst inne. Jag förstår inte hur jag tänkte. Jag kommer alltid att älska dig. Du är så vacker, jag glömmer dig verkligen ALDRIG. Du har varit den jobbigaste hästen jag träffat men inte nog med det, en utav dem underbaraste också. Du ska veta att du finns kvar i mitt hjärta. Du har en stor del av det. Och jag vet att många mer har dig i hjärtat. Du bor föralltid tryggt i mitt hjärta.

 

Du betyder så mycket Prinsen. Jag älskar dig. Det finns så mycket jag vill göra med dig innan du åker. Du är en ponny som alltid kommer ligga kvar på minnet. Min andra egna häst. Det slutade inte så som jag ville. Det slutade inte bra. Men du kommer få det bra.Men snälla, glöm mig inte.



/ Olivia

 


Idol anna !

Hej !

Jag kollar alltid på uttagningarna på Idol . Det är mycket roligare än i " finalen" tycker jag !
Men iaf . År 2006 kom en som hette Anna till uttagingen . Haha, älskar att kolla på videoklippet på youtube när hon är med .
Här är det ,kolla på det så kanske ni förstår varför jag skriver om just henne .

haha. Hon säger : Jag kunde sänkt rösten om ni sagt det INNAN jag börjat XD

/ malva

Anmäld!

Är anmäld nu till centimetershoppningen den 10 april på Lrk. Jag skrev Ida och 60 cm. Hade tänkt 70 cm men så blev det inte. Hoppas jag kommer med på Ida nu. Skulle vara super kul! Håll tummarna!

 

/ OLIVIA


Glada hästar.

Jag på Annabell, Lovisa på Niklas och Matilda på Prinsen. Så fick det bli idag när vi red ut. Det gick jätte bra hela tiden. Hästarna var så pigga och glada. Annabell var superduktig och lyhörd. Vi red ner till stranden. Men där red Lovisa Annabell och jag Niklas. Prinsen fick glädjefnatt och Annabell bockade. Niklas bockade en gång och var lite svår att stoppa, haha. Dem är ju för söta. Har nästan aldrig sett Prinsen så glad som han var idag. Verkligen jätte roligt. Vi galopperade många sträckor på stranden och efter en stund var dem jätte svettiga men fortfarande jätte pigga.

 

Fast sen började Annabell halta. Hon hade trampat av sig en sko som tydligen hade satt löst utan att vi märkt något när vi kratsade hovarna. Men hovslagaren kommer på fredag.

Annabell galning sprang runt i hagen en lång stund när vi släppt dem i hagen också. Jätte söt är hon!

 

/ Olivia


Att bära hö i.

Förut hade jag svårt att bära höet. Det blev ju massor av hö på golvet när man hade det. Men nu har jag fått tag i blåa ikea kassar och dem är verkligen super! Det är väldigt många som använder sånna. Det är ju billigt kan man ju säga,  haha. Så det är ett stort tips. Lätt att lägga i höet i och sedan har man ju bra "handtag " att hålla i. Verkligen super!

 

/ Olivia


Header !

Hejsan !
Nu ska vi nog byta till den här headern jag gjort :D


/ malva

Avbockning.

Idag var jag och Malva och red ute i skogen. Hon på Annabell som hon fick testa lite och jag på Prinsen. Allting gick fin fint i skogen. Förutom att malva hade svårt att rida lätt då hon tar så stora steg. Vi red ner till sjön men det var bara isigt och massor av snö på stranden. Prinsen blev jätte trött efter ett tag. Han har ju inte så bra kondis och så. Men duktig var han! När malva galopperade på annabell ute på åkern en stund senare så fick annabell bara för sig att hon skulle bocka. Och så var Malva på marken. Sen sprang hon runt en lång stund och bockade i världens fart. Hon menade nog inget illa utan var mer glad.

Men det blev en stukad handled!

 

/ Olivia


Ridpasset

Lite bilder från igår när jag red Annabell kommer nu. Hon var verkligen jätte redig. Förutom när jag galopperade då.

lerig efter ridpasset, haha ^^

Tar med lite bilder på Prinsen sen igår med. Lilla älsklingen!

 

/ OLIVIA

 

 


Dagen idag.

Idag har jag ridit Niklas. Han  var jätte duktig och vi fick en riktigt härlig galopp på grusvägen. Han  var verkligen superpigg och glad just då. När vi red i hagen var han inte riktigt lika glad men så fort jag vände mot ett par bommar så blev han jätte pigg. Han längtar nog allt efter att få hoppa lite kan jag tänka mig.

Det var en här och provred Prinsen idag med. Han var väldigt seg men annars tycker jag nog att det gick bra. Hoppas att dem vill ha honom för det skulle nog vara väldigt bra. Dem ska ju isåfall hyra honom tills hösten.

 

Igår när jag red Annabell så provade jag galopp på henne första gången på hemmaplan. Hon blev jätte stutsig och lita het, men tillslut fick jag stopp på henne. Hon är så mycket piggare än Niklas och Prinsen och det är ju jag inte riktigt van vid. Längesedan jag red Osella nu. Men det är bara att lära sig det!

 

/ OLIVIA


På gång!

Just nu sitter Malva och håller på med en ny header till bloggen. Eftersom mitt photoshop har kraschat kan jag inte göra den tyvärr. Därför blir det ingen outfit heller. Tråkigt men sant. Men Malva är ju också duktig på att göra headrar! :D

 

/ olivia


Wiiiie! :D

Igår när det var ridning på lrk fick jag först Freja, blev ganska nöjd men har aldrig ridit henne. Men sedan blev hon tyvärr halt plötsligt. Och då fick jag Ida istället. Snacka om att Olivia blev glad! Fick lite glädjefnatt i stallet , haha :D

 

/ Olivia


Olika bloggar.

Bloggar jag ofta läser :

kaloescha.blogg.se

klaraskrabater.blogg.se

ponnytavling.blogg.se

hamreryttarna.blogg.se

nellieberntsson.blogg.se

sanmiguel.blogg.se

ponnysanning.blogspot.com ( för skoj skull )

teamsl.blogg.se

juliassaker.blogg.se

jossanamigo.blogg.se

evelinaoskarsson.blogg.se

 

läser ju många fler men det här är dem jag typ följer mest .

Tips på någon annan bra blogg?

/ Olivia


Sprakis brakis !

Hej hej !

Idag tog jag ut Sprakis för det var ju så otroligt fint väder ute ! Medans han var ute passade jag på att städa buren . Sen tog jag lite bilder . Det blev ganska många bilder men detta är bara några av dem !

Här kommer dem .




min älskling <3




jag älskar dig <3

/ malva

Läxdag.

Det blev en läxdag idag. Tråkigt. Fast jag marktränade Niklas & prinsen en stund var och dem var faktsikt jätte duktiga tror jag. Lite småtrötta precis som jag. Annabell fick stå idag tyvärr. Men jag ska rida henne lite mer rejält imorgon. Linnea kommer och rider Niklas tillsammans med mig då. Har funderat lite på vart vi ska rida och jag har tror vi tar en tur i skogen fast en annan väg. Hon tyckte ju det var så jätte roligt igår! Vill ju verkligen att hon ska tycka det är roligt! Hoppas hoppas att jag hinner rida Prinsen också men det får vi se.

 

Älskar verkligen den här bilden på mig och Annabell!

 

/ Olivia


Chaps !

Hej !

Nu har jag äntligen köpt chaps ! I läder precis som jag ville . Dem är jättemjuka och sköna . Köpte dem på Skara Hästsport för 399 kr . Innan jag åkte till Skara Hästsport kollade jag på Granngården . Det fanns bara 2 sorter och inga av dem var fina ! Enligt mig var faktiskt båda dem paren riktigt fula !

Tog lite bilder på chapsen jag köpte .



/ malva

Nya bilder.

Tog lite nya bilder på Annabell i söndags. Eller Malva gjorde det när jag red. Tyckte dem blev riktigt söta!

 

 

/ olivia


Ruskigt söt !

Saknar verkligen den här dagen som är på bilden! Det var en dag då jag tränade för Klara. Han hade inte velat ens gå över en bom och sedan slutade det med att vi hoppade 75 cm. ( ej det på bilden utan bilden är ett lägre hinder). Det var en sån känsla! Dessutom så hoppade vi stuts innan det hindret och då kom man så rätt på hindret! På bilden är det det sista hindret på stutsen. Det var tre hinder. UNDERBAR känsla. Han var verkligenn fin i pälsen då och allting. Min lilla ponny som kanske inte kommer vara min så länge till.

 

Dessutom sa Elisabeth att Carin nog skulle göra sig av med Osella till hösten när hon fölat. Inte roligt. Men jag får glädja mig för den tid jag haft med dessa underbara hästar och verkligen minnas allting. Och inte ska man väl ta ut sorgen i förväg? Det är något jag alltid gör. Jag är så fruktansvärt rädd för att jag ska bli ledsen. Och det är ju det jag blir men jag blir ju dubbelt så mycket ledsen eftersom jag är ledsen innan det ens händer. Men det är ju svårt. Det vet ju alla som en gång fått lämna någon häst.

 

/ Olivia


Olivia :)

Hej !
I förrgår var jag med Olivia. Ifall jag ska skirva allt vi gjorde tar det ganska långt tid . Läs på Olivias blogg istället http://oliiviiagustavsson.blogg.se/ ! Där finns det även bilder :)

/ malva

Onödigt inlägg

Sitter här och hostar som jag gjort i 4 dagar nu ..

Vet inte vad jag ska blogga om ? Har ju bara sjukt tråkigt och kommer nog ha det resten av dagen.. Någon som har ett tips på vad man kan göra ? Snälla skriv då en kommentar så blir jag glad :D

Förresten för er som bryr er , jag har klippt mig ! Så nu har jag jättekort hår . Eller , ganska kort iallafall .

kram !

/ malva

Aachenträns Gold Medal Artemis

Jag bara älskar det här tränset! Tycker det är riktigt snyggt med tjock nosgrimma. Fast jag tror varken Niklas, Prinsen eller Annabell skulle passa så jätte bra i det? Det ser nog lite klumpigt ut då. Dem från hööks som jag tycker är snygga är ju väldigt dyra också. Dem kostar väl något runt 700 kr tror jag. Fast man skulle ju inte tacka nej till pannbandet heller? Men jag skulle nog satsa på flera träns istället för 1 isåfall.

/ olivia


Ridning.

Ridningen med Annabell gick jätte bra idag faktiskt. Kunde inte galoppera eftersom det var så lerigt men trava och skritta gick riktigt bra. Hon var lite trött av sig men hon är ju väldigt pigg och glad ändå. Jätte rolig att rida. Och aldrig dum på något sätt.

Red Prinsen en stund också men han var ganska så seg. Fast det gick väl ganska bra ändå. Red honom bort ikväll nu med när jag skulle ta honom till grannens stall. Kommer sakna honom så när han blir uthyrd!

Vi har knoppat Annabell nu med och flätat svansen på alla tre hästarna. Niklas man gick inget att göra med men Prinsen fick en typ konstig fläta i manen. gulligt !

/ Olivia

 

 


Jippiee! :D

Hejsan svejsan !
Idag på ridningen red jag Herman . Vi hade dressyr och det gick ganska bra . Var ju länge sen jag red honom nu men . När ridlektionen var slut kalla Sofia in mig på medellinjen och sa att det var 99% säkert att jag ska få sommarhäst från LRK och att det isåfall lutade åt Herman ! Jag blev jätteglad :DDDDD Jag ska få svar tidigast på Tisdag . Hon skulle ringa mig eftersom jag ska till Vedum på Lördag så kommr inte på ridningen då .

Ni kanske undrar varför jag ska till Vedum ? Jo , jag och Moa ska hjälpa till med turridningarna i Vedum , tillsammans med några andra som vi träffade när vi var på läger där :D Ska bli jättekul ! Som tack ska vi få rida :D Dem har en hemsida som heter www.Islandshastarvedum.se . Min bebi där heter Gnista , Moas älskling där heter Höttur .

För er som inte vet hur Herman ser ut kan jag visa en bild på honom .

han är himlans söt :D

kram !

/ malva

Ridning imorn!

Hejsan svejsan !
Som ni kanske märkt har jag inte uppdaterat på ett tag xD förlåt för det .

Imorn är det iallafall ridning , jättetaggad ! bara jag inte fortfarande är så sjuk att jag inte kan rida imorn :( då blir jag bajsarg ! Vi får se vilken ponny jag ska ha . Hoppas på Sally men vi får se . Vi ska iaf ha markarbete .

Jag ska snart skriva info om någon ponny på ridskolan . Vi får se vilken det blir .

Nu måste jag gå för Thomas ska göra nummer 2 på toan så jag vill borsta tänderna innan det xD

hejdå !

 

/ malva.


Min systemkamera.

Har många många gånger fått frågan om på alla olika saker som tex bloggar,facebook och bilddagboken som frågat vilken kamera jag har. Har aldrig brytt mig om att svara på det men jag tänkte skriva lite om den!

 

Jag har en kamera som heter Canon EOS 500D. Det finns HD filmning, avstängd blixt, kvällsporträtt,sport, närbild,landskap,porträtt,full automatik, CA eller något xd, Program, TV,AV,Manual,A-Dep.

 

Iso: 100-3200.

 

Finns inte mycket att skriva men jag tycker den är toppen!

 

 

/ Olivia


Prinsens annons.

Det är inte jag som skrivit annonsen då jag bad Klara skriva den. Även hon som står som kontakt.

Jag skriver länken på annonsen här längst ner i inlägget.

 

Kommer sakna honom enormt men det är bara att inse faktum. Kommer inte vara hemma tror jag inte när dem hämtar honom isåfall. Det går nog inte. Det är ju till och med jobbigt när han står hos grannen över bara natten!

 

http://hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=457218

 

/ Olivia


Veckans diss.

Har ju varit lite dåligt med updatering. Men har så mycket med min blogg och allting nytt med hästarna.

Den här veckan går det til CRW:s fula knästrumpor. Jag skulle aldrig någonsin vilja ha ett par sånna här strumpor. Visst , kanske lite tuffa men nej tack för min del.

Man kan köpa dem här : http://www.hooks.se/product.aspx?productid=140085

Själv tycker jag dem är gräsliga. Men man har ju sin egen smak. Dem rosa är iaf fula.

 

 

/ Olivia


Fina ponny!

Jag har ju haft lite problem med Prinsen. Och jag har diskuterat med Klara ett tag och vi beslutade oss för för att försöka låna ut Prinsen och hitta kanske en ny ponny. Detta var i tisdags. På tisdag kväll satt vi och letade lite hästar och hittade en c-ponny som stod i samma stad som mig. Och vi bestämde då att vi skulle åka dit på onsdagen, alltså dagen därpå. Så jag slutade innan sista lektionen och så åkte vi och kollade. Hon hette Annabell och var 136 cm. Fux med bläs. Provridningen gick inte så bra med galoppen och hoppningen då jag spände mig. Annars var hon väldigt stabil och väldigt söt! Men vi tog hem henne igår(torsdags) för att prova henne över dagen hemma. Det var jätte regnigt och jobbigt väder och när hon kom med transporten halv 2 så tog vi in henne i stallet. Hon var väldigt svettig då. Vi hade ju henne hemma endast för att testa att rida henne men när hon ätit upp sitt hö 1,5 timme senare så gjorde vi iordning henne. Hon var på gränsen till stressad och undrade nog vart hon hamnade. Så hon tittade ju väldigt omkring sig. Hon var svår att komma upp på med för hon snurrade runt. Blev bara skritt då hon var väldigt pigg och ville kolla sig omkring. Fast det var ju att det var ovant. I ridhuset var hon jätte lugn och fin  ju. Vi diskuterade mycket på kvällen jag, mamma och pappa. Det kom många tårar eftersom jag inte ville bli av med Prinsen. Vi var tvugna att bestämma oss igår kväll då det skulle komma en annan och titta på henne ikväll och antagligen köpa henne. Det var många intresserade. Men fast tårarna kom så bestämde vi oss för att köpa henne. Så vi ringde idag och sa att vi tar henne. Så någon dag så snart som möjligt ska vi åka och skriva kontrakt och även lämna tillbaka sadeln då vi inte får med den. Prinsen står just nu hos min granne Helene som var snäll och hade en extra box. Så vi tar dit honom varje kväll och tar hem honom på morgonen innan skolan. Det kommer alltså vara tills vi får honom uthyrd. Lite jobbigt att gå bort och mocka därborta och att gå upp tidigare på morgonen men det går bra så det är inget så. Allt för lilla Prinsen. <3

 

Men nu står jag ju helt plötsligt med 3 ponnyer! Och vi har ju inte råd med det. Så vi måste verkligen få prinsen uthyrd nu. Har 2 som eventuellt är intresserade.

 

Idag blev det bara en promenad med henne då hon får lära känna omgivningen lite. Hon blev lite skrämd för en cykel men det gick bra . Vi har släppt ihop Niklas och Annabell med. Prinsen får kanske gå med imorgon.

Någon dag kommer det mer info om just henne . :) men jag bjuder på en bild när hon bbusade runt lite igår.

 

/ Olivia

 

 


Olivia & Emelie

Igår Måndags hämtade Olivia mig på skolan som vanligt . Emelie följe med och tog kort när vi red .
När vi åt skrattade vi typ asmycket . flum flum . Sen kom Emelie på att man kan ju stoppa fullt spagetti och köttfärsås i munnen och sen ska man försöka prata normalt . Ingen av oss lyckades att prata normalt . hehe xd

När vi skulle hämta hästarna kom först Prinsen lunkande fram lite sakta och ställde sig vid staketet . Plötsligt kom Niklas travande som en vild travhäst fram till staketet när han hörde att vi kom xd Olivia berättade att han nämligen tagit sig ut ur boxen natten innan och ätit upp all den nya havren Olivia hade fyllt på . Vilka bus den där stollen kan hitta på !

Vi red på den åkern vi brukar rida på .Niklas var otroligt trög , men han är ju ganska gammal nu .. :/ Prinsen var däremot liite iggare iallafall, Niklas fick man nästan inte i skritt xD Jag och Olivia bytte hästar efter ett tag . Det var mysigta tt rida Prinsen med . Emelie tog ju somsagt kort , men jag har inte dom korten ;) Precis när Emelie skulle hem kom solen fram ! :( Så det vart lite otur.. men men !

Nu ska jag göra matteläxan och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra , men det har snöat ASMYCKET ._. Asså jag har lust att mörda snön ! Men tyvärr så går ju inte det .. ._.

/malva

 


Söt ponny!

Hittade en riktigt riktigt söt ponny på hästnet!
http://hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=456143
/ olivia

Promenad.

Gick promenad med Niklas förut. Han fick panik när det kom en traktor. Sötishesten!
Ridningen med prinsen dem sista dagarna har inte gått bra. Han är jätte trög och ska alltid bara åt det håller vi inte ska till. Men jag bjuder en bild ändå.
/ olivia

Ridpass 5/3

Vill bara dra ett sträck över passet idag ärligt talat. Det gick verkligen inte bra. Han gjorde precis tvärt emot mig och tog bettet hela tiden. Han var verkligen urjobbig .Han har nog inte varit så trotsig sen i somras då Klara fick komma och hjälpa mig med honom. Efter det har hon ju gett mig lektioner. Men idag tex när jag skulle fatta galopp stannade han bara hela tiden. Han släpade benen efter sig väldigt mycket också. Han blev lite bättre mot slutet men inte helt. Får jobba mer imorgon med honom. Här kommer iaf någon mer bild som jag lovade.

Gick en promenad med Niklas också. Han var ganska glad iaf. Han är så söt!

marktränade Prinsen en stund efteråt med och det gick väl sådär. Han lärde sig nästan ett nytt trix så det var ju bra. När man tog spöt på benet så lyfte han det. ALltid något. Annars tränade jag mycket på att backa och flytta fram och bak del. Blev bara lite lätt liksom.

/ Olivia


Snart ut..

Ska snart ut och rida Prinsen. Tror jag tar ett pass i ridhagen eller på åkern. Kan aldrig bestämma mig men oftast blir det åkern. Kanske kommer bilder senare om någon kan fotografera. Kommer iaf bilder från i morse på hästarna i hagen senare. Om jag minns vill säga.

//Olivia


onödigt inlägg x)

Förlåt att jag inte bloggat på länge men har typ inte hunnit eller orkat .. en bestämde mig för att blogga lite , då blir olivia glad (: Jag har vart med Vera idag , vil spelade sims och gjorde lite annat , inte så mycket :p

imorn är det ridning på lrk , får se vem jag får :D tagga tagga :D läängtar eftersom det var typ en vecka sen jag red så längtar !

Vet inte mer vad jag ska blogga om x) ska nog sova snart , natti natti .

/ malva

Bus med Prinsen!

Busade med Prinsen lite i hagen idag. Han var verkligen jätte sprallig och skulle bli väldigt närgående så jag fick putta bort honom lite. När jag gick i en cirkel sprang han nära runt mig. Ett tag tyckte han det var så roligt så heltplötsligt hoppade han rätt upp i luften och sparkade bakut. Han är bara för söt !

 

En ovisad bild. Nytagen.

 

Prinsen.

 

/ Olivia


Veckans favorit

Favoriten denna veckan går till den här ursnygga HV polo tröjan i mörkblått. Jag har den inte men har provat den. Tycker den är jätte snygg och har bra form. Den är även väldigt skön att ha på sig och jag skulle lätt kunna tänka mig en sådan. Synd bara att den är så dyr. Priset på hööks är 599;- och det vill jag inte riktigt betala.
Så diss till priset och hiss till tröjan. En liten diss till dem andra färgerna med.

Tröjan hittar du här : http://www.hooks.se/product.aspx?productid=120773


/ OLIVIA


RSS 2.0