31/12-10

Prinsen sprang ut ur stallet idag och så tog det en stund att få tag på honom. Helene kom och hjälpte oss en stund när vi hade fått honom till hagen. Vi tog in honom i stallet igen och så borstade jag honom en stund. Han var typ störtsur så jag red inte. Kändes inte nödvändigt eftersom det bara skulle bli värre. Sedan var jag så besviken så jag red inte Niklas heller utan mockade bara och städade stallet noga.

 

 

Men du är älskad och underbar ändå. Du har kommit så djupt in i mitt hjärta. <3


/ O


Sv till Maja

Va snygg! :):) Storlek?

Svar: Tack :) Det är storlek Cob .

/ Malva

Grimma

Hej ! Har nyss köpt en grimma på Tradera . Köpte den för 31 kr och frakten var 48 så , det blir ungefär 80 kr xD
Så här ser den ut .



//Malva




29/12-10

Jag och Malva gick promenad med Niklas. Prinsen stod och tittade väldigt länge efter oss och gick efter hela tiden i typ 1 meters djup snö ! Han har aldrig gått efter förut och han såg så längtansfull ut att få komma ut. Men Niklas var på humör ! Han gick snabbt och vi travade med honom en bra bit tills både han och vi blev trötta fast det var nog mest vi som blev trötta. Han ville inte gå hem nu heller utan fortsätta att gå .

 

Ridningen med Niklas gick inte alls så bra som vi tänkt oss. Han var lite småloj och var lite "vill inte" . Men vi fick en riktigt härlig galopp! ( eller jag iaf ). Sedan kom det en traktor och han blev jätte rädd stackarn.  Han gick ut i vägen så traktorn fick stanna och vi fick gå iväg till en infartsväg. Det var pinsamt ! Dessutom gnällde Malva om att hon frös jätte mycket och så fick hon mina vantar som var dubbelt så tjocka men det blev inte bättre det XD. Men hon är bäst ändå :D

Vi skulle även gå promenad med Prinsen. Vi skulle tränsa honom och sedan gå men vi fick knappt tag på honom i hagen och sedan bet han bara hela tiden och försökte göra massa saker. Vi försökte busa lite med honom men då  blev han bara arg verkar det som. Vi höll på en bra stund men det gick inte så vi avslutade sen - med misslyckat resultat.

 


Sv till Maja

Hej! Undrade bara vilket program ni gjorde bloggdesignen i. ;P Tyckte den var så fin och ville så gärna veta :)

 

Svar : Vi gjorde våran bloggdesign i photoshop elements.


/ Olivia


Tolkning!

Idag har jag och Sandra tolkat med Niklas och gått promenad. Det gick faktiskt jätte bra och han var väldigt pigg. När vi tolkade så ramlade vi av pulkan nästan hela tiden , men det är ju bara kul såklart. Var nästan att vi inte fick hem honom efteråt för han tyckte det var jätte roligt. Så fort vi gjorde galoppfattning eller att han skulle trava blev han jätte glad och ökade direkt ( han brukar vara ganska seg) .

 

Nu sitter Malva här och imorgon ska vi nog ut och gå med Prinsen och göra något roligt med Niklas.

Här kommer en bild från promenaden med Niklas.

 

 

/ Olivia


Emilia :D

Hej ! Har vart med Emilia idag . Vi hade jättekul :) Emilia , du är bara bäst asså ! :D
Har hittat en foderhäst på blocket . En fjording . Men jag var säkert inte först med att mejla :( Men håll tummarna för mig ! Kommer inte på nåt mer att skriva , men nu är klockan mycket . Godnatt ! 

                                 
//Malva

Kommentera ! :D

Kommentera mera ! :D Då blir jag och Olivia glada :D (Y)

//Malva

Uteritt !

Kom hem från stallet för inte så längesedan , har ridit uteritt . På söta lilla Bebeto :) Det gick jättebra, Bebeto var verkligen glad idag. Han var jätteframåt , och han lyssnade jättebra . Det var verkligen mysigt att rida idag för det var så himla fint väder :D Duschade precis och nu ska jag spela Stallets Hemlighet på min nya laptop :DDD (Y)
Hejsvejs ! :D

//Malva

Det jag fick av Malva .

Det här fick jag av Malva i julklapp :

ett verkligen urgulligt grimskaft !

och en söt rosa mankam ! :D


Julklapp ?

Vad fick du i julklapp som du är lite extra glad för ? :)

//Malva


Laptop ! :D

Igår vart det ju julafton som det flesta nog vet !
Jag fick :

Ryktborstar och gummisnoddar av bästaste Olivia <3
Örhängen av lilla Maria <3
Gratis premuneration på valfri tidning 6 nr (tog Wendy , prenumererar redan på Min Häst )
Ett par väldigt varma ridhanskar av bästa brorsan man kan ha <3 behövde verkligen nya rihandskar !
Och sist men inte minst .. en laptop ! :D är glaad att slippa sitta vid den där tröööööga laptopen vi har hemma , den är riktigt gammal !

Förlåt Olivia för att jag snodde din rubrik ! <3

 

//Malva


Finns ingen rubrik :O

Malva snodde min rubrik julafton , haha !  Men igår var det ju julafton. Vi var ju hos min mormor och morfar i tibro och firade med min moster och morbror även + deras fosterbarn typ eller hur man ska säga det. Det var super. Fick massor av roliga grejer. Men det bästa :

 

GÖTEBORG HORSE SHOW HELA SÖNDAGEN ! :DD

 

fick även massor av andra saker som tex tolksele , reflexskrittäcke , grimma , borste , grimskaft , nici care spray , ridskor , täcke till prinsen , klocka , sigge bok , spel , mascara , halsbandskedja ( skja få berlock men har ej kommit än ) , nosludd , ridsockar , godis och massor av mer saker . Fick nog mest av alla som var där just då XD fast ava skulle nog få mer. Blev jätte nöjd. Några utav grejerna är från kompisar men dem öppnade jag ju igår också ..


Julafton !

Nu är det äntligen julafton ! Jag , pappa och Anette har precis åkt ner till familjen Klasson i Vartofta för att fira jul .
Men kan inte skriva mer nu . Men god jul önskar Malva till er alla ! :D

God Jul !

God Jul önskar jag alla , jag med !

//Malva

God Jul !

God Jul till er önskar Olivia !

Uppesittarkväll

Har tatt in hästarna. Har även fått en liten tidig julklapp av mamma och pappa nu ! :D 11 hästböcker. Superroligt. Haha , nu kommer jag väl sitta hela lovet och läsa massor av hästhistorier?

Ikväll är det ju uppesittarkväll . Vi har massor av godis och chips fast jag är mätt efter en liten chokladbit från min polka-choklad kaka som jag fick . Fy vad man känner sig bortskämd egentligen? Tänk dem som inte har pengar att köpa kläder knappt? Ochnkanske inte har råd med en enda godisbit?

 

 

JAG ÄLSKAR MIN HÄST NIKLAS ! <3


..

Ingeting funkar. Vill inte ens skriva allting om idag. Prinsen bara bits och jag vet inte vad. Vad gör jag för fel? Vad är det han vill egentligen? Jag fattar inte och det funkar verkligen inte. Försöker förstå honom men det går inte !

Datordag

Gick och la mig alldelles försent igår kväll att jag inte ens vill säga när . Det är nog därför jag sitter här och är trött . Detta blir nog en tråkig dag precis som igår, en närmare bestämt "datordag" , har suttit vid datorn ända sen jag vaknade imorse kl 11.00 . Jag har faktiskt varit ute lite och tagit lite bilder på skrollan . Nu ligger jag här i sängen med datorn och gosar med lille Sissen kissen <3 Vad skönt det är att ha jullov! Slippa alla jobbiga läxor ! Undrar vad Olivia har för sig? Säkert något mycket roligare än mig . Menmen, det kan ju va skönt att ta det lite lungt med :) Nä nu ska jag gå ner i köket och göra mig en kopp varm choklad !








// Malva


Mini-julafton!

Hej! Har inte gjort så mycket idag. Vaknade av att Moa ringde , klockan 10.00 , släpa mig verkligen upp ur sängen. Jag la nog mig liiite för sent igår :S Men aja..jag va iaf med Moa sen till typ 1 elr nåt . Vi gjorde inte så mkt , satt lite vid datorn och städade Sprakis bur. Det behövdes verkligen ! D: Sen när Moa gick hem till sig , gick jag ut med lille Sprakisplutten . Tog lite bilder, han tycker verkligen om att va ute i snön ! Sen har jag suttit vid datorn. Nu på kvällen kom mamma klockan 17.30 , för att hämta mig. Vi skulle ha en "Mini-julafton" eftersom jag ska fira jul med pappa detta året :) fick en tröja , ett par tights , typ en liten väska , ett block med pennor m.m .
Har ätit alldelles för mycket efterrätt , mår lite illa :S

Rätt tråkigt inlägg, jag vet ! Hoppas jag har något riktigt roligt att skriva om nästa gång ! :]
PS. Saknar Olivia ! (a)


Mockat

Precis mockat , ska baka julgodis nu . :)

// O

Ridningen idag

Nu har Malva åkt hem. Hon åkte för några timmar sedan. Eventuellt kommer hon  igen på måndag och förhoppningsvis sover över , har inte pratat särskilt mycket med Malva men mamma säger att det går bra och Malva trodde det gick så.

Ridningen idag iaf gick inte jätte bra. Prinsen var otroligt grinig. Han har nog aldrig varit så grinig i boxen idag faktiskt. När vi skrittade iväg till grusplanen vi skulle rida på var Prinsen otroligt pigg och glad ändå som tur var och skrittade på hur  bra som helst. När vi kom dit bort åkte den glada minen bort lite mer på honom. När vi skulle trava orkade han inte riktigt eftersom han har noll kondition efter att jag inte hunnit rida han särskilt mycket så han blev sur och rusade iväg. Han brukar göra det när han har tröttnat eller inte orkar mer. Vi hade verkligen ingen kommunikation alls idag nästan. Helt onödigt pass nästan. Ska börja rida han nu så att han får kondis för såhär kan det inte fortsätta. Ska kämpa hela lovet nu minsann.

När Malva red Prinsen galopperade han till och med iväg så det blev lite isgalopp för hennes del . Farligt farligt. Niklas skötte sig bra tycker jag. Han var ju seg som vanligt men så himla go och söt!  Han blir verkligen mullig och mammig på vintern typ. Jätte söt verkligen. Prinsen verkar gilla sommaren bättre.

 

Mamma var även snäll och fotograferade lite grann. Slänger upp lite bilder men inte alltför många .

 

P.S. En fråga. Är det jobbigt när texten är på bakgrunden?



Jag & Niklas. Ni får ursäkta min sits. Inte den bästa idag .


Jag och prinsen


Blev bara bilder när vi stod still . Orkade inte leta upp fler. Måste fixa annat nu . Hejdå!


/ Olivia .




Snart ut och rida!

Snart ska vi gå ut och rida på Niklas och Prinsen(Olivias hästar). Vi ska rida barbacka. Var jätte längesedan vi gjorde det. Hoppas någon kanske kan ta bilder?! :) Hoppas även Prinsen sköter sig bra nu. Dem fick mat förut medans vi var hos Osella.

/Olivia & Malva

 


RSS 2.0